
Här kommer mitt nya favorit recept! Bönpasta med ricotta, en rätt som mina vänner bjöd mig på häromdagen och som nu har blivit en klassiker hemma (min roomie älskar den här rätten hon också).

Bilderna beskriver vilka steg jag gör rätten i och vad jag adderar till bönpastan.

Egentligen kan ni blanda bönpastan med vad ni vill, det är ricottan och parmesanen tillsammans med bönpastan som är det magiska <3

Jag älskar färsk citron, i ALLT! En annan favorit är hummus och då ska det användas MYCKET citron haha. För extra protein till den här pastarätten så kan ni addera stora vita bönor eller kokade ägg.

Ni kan även använda färsk chili eller skippa allt starkt.

MUMS! Jag skulle kunna äta detta två gånger per dag 🙂 Det bästa med rätten är att den går så så fort att göra, bönpasta kokar på 4-5 minuter och resten behöver knappt hackas.
Smaklig måltid finisar!
Tack! Vilket bra recept, även för mig som är allergisk emot allt möjligt, fanns inget av de i 🙂