Mat för en sjukis

Jag är i Valencia! Det är varmt, vackert och jag är krasslig. Så ingen träning utan fokus på återhämtning, bra mat och sömn 🙂

Jag har rest hit från Madrid i samarbete med GoEuro som är en plattform där man kan boka och jämföra buss, tåg och flyg alternativ genom Europa.

Jag bokade min tågresa från Madrid till Valencia via deras app och det är väldigt smidigt. Dessutom finns GoEuro i 12 olika språk och visste ni att det i snitt går 1,5timmar snabbare att ta sig fram med tåg? OCH man får se så mycket mer av landet man reser genom!

Efter att ha bokat tågresan i appen så finns biljetten även digitalt i GoEuro’s App. Man kan såklart också boka sin resa på GoEuro.se!

Jag har checkat in på Purple Nest Hostel i Valencia och hela gårdagen spenderades med att sova + dricka typ 207 koppar färsk ingefära/citron te.

Purple Nest Hostel är hela sex våningar högt och de har bland annat den här mysiga terrassen man kan sitta på. Fotot är taget från mitt badrumsfönster på fjärde våningen 🙂

Idag mår jag ÄNTLIGEN bättre, energin börjar komma tillbaka och likaså även min apetit.

Jag inledde dagen på Brunch Corner, som ligger typ dörr i dörr med mitt hostel och serverar all möjlig typ av brunch.

Sedan promenerade jag för att upptäcka Valencia och ’City Of Arts and Sciences’. Det var dock EXTREMT varmt och uppåt 40 grader. Jag fick påminna mig själv om att dricka vatten och hade som tur var även med mig resorb.

Det är en fin promenad och här finns bland annat Operan och L’Oceanografic.

Jag bad en random snubbe ta det här kortet hehe. Jag har inte tränat på ett tag nu pga sjuk, men däremot gick jag 16K steg idag så det var bra. Skönt att röra på kroppen efter att ha legat i sängen 48 timmar haha.

Till middag idag blir det hemmalagat i köket på mitt hostel; kyckling, sparris, broccoli, oliver, keso och tomat. Över detta har jag pressat färsk citron, mums!

Imorgon lämnar jag Valencia och flyger till ett land jag senast var i som 6-åring. Där möter jag upp två goda vänner och det ser jag fram emot så mycket!

Nu ska jag laga mat inför morgonens låååånga resa och sedan jobba lite. Men sen: SOVA <3 Är fortfarande lite krasslig. Ta hand om er finisar!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras