Ensam på midsommar

 Acai till frukost, lunch och middag <3

Jag hade planerat en heldag på landet med vänner för att fira Midsommar. Men så vaknade jag imorse och mådde inte alls bra. Halsen var svullen, mandlarna kändes infekterade och kroppen helt slut. När klockan ringde kunde jag liksom inte resa mig upp och förstod att jag behövde sova vidare. Jag vaknade fyra timmar senare och mådde fortfarande inte bra. De senaste veckorna har jag inte lyssnat på min kropp och idag sa den ifrån, den behövde vila. Jag ringde till min vän och ställde in hela dagen. Det var ett så bra beslut av mig och jag har varit hemma själv hela dagen – dvs för första gången på väldigt länge bara stannat hemma.

Jag städade lite, lyssnade på en podd och gick till Ica för att köpa mat. Jag åt en Acai Bowl till frukost med en massa goda toppings till. Märket på Acai:en heter Macacos och är så gott!

Egengjord pizza är det bästa som finns.

I princip har jag inte gjort så mycket idag och mitt på dagen tog jag en timmes promenad. Till middag gjorde jag min egna pizza med en botten på mandelmjöl. Topping: lite krossade tomater som botten, sedan lök, tonfisk, oliver, tomat, paprika, mozzarella och lite västerbottenost (midsommar ändå ju).

Snart kommer min roomie hem och då ska vi catcha upp 🙂 Jag har precis satt på en film och gjort mig en var, choklad.

Jag ska verkligen ta den här dagen till mig och påminna mig själv om att ta pauser. Jag behöver hitta andrum mellan varje olika moment och hinna landa innan nästa kontext.

Jag hoppas att ni tar hand om er i midsommar och tar hand om varandra <3

Stor kram!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras