Semester-träning

Jag är i Grekland just nu med mina vänner Philip och Sebastian. Det är svårt att hålla igång med träning på resande fot, men idag körde jag och Philip ett kort pass på 30 minuter. det var SÅ varmt och svettigt haha, men kul!

Detta gjorde vi:

Cirkelträning, 12 stycken olika övningar á 1,10 minuter.

 • Knäböj
 • Utfall
 • Armhävningar
 • Biceps (gummiband)
 • Triceps (gummiband)
 • Gå i en bred squat
 • Jumping Jacks
 • Mountain claimb
 • Ice Skaters
 • Upphopp
 • Plankan
 • Burpees

Vi gjorde dem bakom vårt hus på marken och dessa övningar kan göras varsomhelst 🙂 Det är roligare tillsammans med någon och med en god grekisk frukost som väntar direkt efteråt hehe! Standard varje morgon har blivit: grekisk yoghurt, frukt, valnötter, honung och kokade ägg. MUMS!

Dela gärna med er av bra övningar som är platsoberoende 😀

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras