Träningshelg i Barcelona

Sandy Stadelmann, Barcelona.

Bli ditt starkaste jag – Träningshelg i Barcelona!

Hej finisar! Jag arrangerar en träningshelg i Barcelona den 28/3 – 31/3 där du får lära dig om träning, kost och hälsa. Helgen ger dig verktyg, kunskap och inspiration till att bygga styrka både på in och utsidan. Tillsammans med Erik Nordlund (konsult inom träning, hälsa och rehabilitering, samt leg. fysioterapeut, konceptutvecklare för Friskis & Svettis) och Frida Malmberg (certifierad vinyasa yogainstruktör) får du fyra olika träningspass, en workshop med mig om att nå sitt bästa jag, en föreläsning om kost & hälsa och gemensamma aktiviteter där vi upptäcker Barcelona tillsammans!

Vi bor tillsammans centralt i Barcelona där vi startar varje morgon med en gemensam frukost på boendet och sätter mål för dagen. Syftet med helgen är att hitta inspiration, balans och välmående i vardagen, samt skapa nya vänskaper.

Jag har som mål i år att bli mitt starkaste jag och vill arbeta mot det målet tillsammans med er! Det är så fantastiskt att känna sig starkare på både in och utsidan 🙂

INFORMATION: 
I priset 5.500kr exkl. reskostnader ingår boende den 28/3 – 31/3, aktiviteter, träning, workshop, föreläsning, frukost, måltider, kaffe & frukt på boendet, samt bilder & en video som dokumenterar resan.

Vi hoppas att vi ses i Barcelona – peppen är total 🙂

Läs mer här: https://www.sandystadelmann.com/traningmars

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Res dig i form