Hur tar du hand om dig och din kropp?

Hej finisar,

Jag har flyttat till Barcelona och sitter i skrivande stund i en lägenhet som jag hyr med tre andra vänner. Lägenheten ligger i området ”Gothic” och är helt magisk. Igår publicerade jag en video där jag visar er runt hemma hos mig, jag kommer bo här i minst tre månader och bland annat studera Spanska 🙂

För mig är träning väldigt viktigt och det pga flera saker; sömn, koncentrationen, bra endorfiner, välmående fysiskt & psykiskt, bra ämnesomsättning, rutiner med mera. Jag har hittat ett gym i Barcelona vid stranden som erbjuder gruppträningar, ett gym, tre olika pooler och yoga. SÅ BRA! Det tar endast 15 min att promenera dit från där jag bor 🙂

Jag är också noga med att inte vara för hårt mot mig själv; om jag behöver sova så sover jag. Är kroppen hungrig äter jag. Vill jag röra på mig så gör jag det. Jag vill ha en sund inställning till kropp, hälsa och vara min egna bästa vän när det kommer till träning och kost.

I somras bodde jag i Stockholm och tränade en hel del med min vän Maria Franfie Bendito; hon är utbildad Naprapat, PT och cert. mamma mage tränare. Jag saknar att träna med henne då hon hjälpte mig att träna rätt och inspirerade mig till att träna långsiktigt – så att kroppen tar till sig träningen och inte skadas.

Maria har liksom jag precis startat eget fast som frilansande Naprapat och har lokal centralt i Stockholm. Jag vet hur svårt det kan vara att starta eget och jag kämpar själv med hur jag kan driva mitt företag. Maria är grym och jag inspireras verkligen av henne! Hon var anställt på en klinik i flera år men kände sig kvävd av att vara anställd, långa dagar, oinspirerande lokaler och satsar nu på att frilansa istället.

Bor du i Stockholm och söker en PT eller Naprapat? Kontakta Maria, här är hennes mail: [email protected]

Hon gav mig en session hemma hos henne och masserade mig rygg, magi! Jag vill blir bättre på att ta hand om mig kropp innan och efter min träning 🙂

Jag har så många tankar och idéer om allt möjligt just nu! Framförallt hur ens passion, intressen och jobb kan göras mer flexibelt – hur kan ditt jobb till frilans/rörligare arbetstider?

Jag vill med andra ord också supporta Maria lite extra som vågar satsa på att frilansa i en bransch som annars är rätt orörlig <3 HEJA DIG FINIS! Jag ser fram emot att café jobba i Barcelona och utveckla projekt, företag, idéer och mig själv.

Ta hand om er vänner, kram,
Sandy

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras