Nedstämd av utebliven träning

Jag och min vän Amalia på Way Out West.

Jag har varit i Göteborg en hel vecka för jobb under Way Out West och har arbetat 15 timmar per dag. Det har varit väldigt kämpigt och jag är nu ÄNTLIGEN på väg hem. Jag längtar sååå mycket efter mina rutiner, träning, min säng, vila och att äta mat som jag har lagat.

Jag märker hur viktigt det är för mig med rutiner och speciellt med träning. För första gången i mitt vuxna liv har jag verkligen hittat glädje (inspiration) till träning och är också motiverad till att prova olika typer av träning – med målet att må bra fysiskt OCH mentalt.

Det är svårt att hålla en rutin med träning när man jobbar 15 timmar per dag och jag har verkligen prioriterat sömn framför träning. Framförallt har jag jobbat med att inte ge mig själv dåligt samvete för att jag inte har kunnat träna och faktiskt tänka att det är ok. Jag har promenerat till jobbet varje dag (20 minuter) och i övrigt gått mycket, men inte styrketränat som sagt.

Hur tänker ni när ni vill träna och äta bra men inte har möjlighet eller tid? Berätta gärna i kommentarsfältet eller skicka mig ett DM på Instagram @SandyStadelmann.

Nästa vecka kommer att bli så bra och jag har en fantastisk nyhet att dela med mig av. PEPP <3

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras