Nya träningslinnen :)

Detta är inget sponsrade inlägg (då var det sagt hehe) för jag har skaffat två nya träningslinnen. Ingen big deal kanske men ändå kul då jag inte vill köpa en massa nya kläder 🙂

Jag rensade min garderob för några veckor sedan och gjorde mig av med 40 plagg. Jag sålde det mesta på loppis och sedan skänkte jag ett par grejer till Myrorna. MEN dumt att bara ha ett riktigt träningslinne och då jag är en svettig person under träning är mitt linne alltid svettigt haha.

Jag införskaffade mig därför två enkla linnen, ett svart från H&M och ett vitt från Long Tall Sally. De är inte direkta träningslinnen då jag vill hålla antalet plagg i min garderob runt 40st och behöver därför all-round linnen.

Jag kan dock förstå känslan av att införskaffa sig snygga träningskläder (ett set?!) och kanske gör det jag med. Träningen idag på House Of Shapes gick super (powerfys med Sofia en timme) och det är kul att både se och känna resultat!

Exempelvis är armhävningar det absolut VÄRSTA jag vet och nu klarar jag åtminstone av att göra dem utan att gå under 🙂 HEJA!

Imorgon ska jag träna med mig vän Sergio, vi ska gymma, och det ser jag fram emot. Vilken märke av träningskläder rekommenderar ni? Och vad? Ett linne och ett par tights?

Här är min video där jag försöker banta min garderob, SÅ SVÅRT!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras