hungrig hela tiden – varför?

Idag och igår har jag haft två sjukt hungriga dagar och magen känns som ett stort svart hål. Morgonen idag började hemma med en smoothie (banan, hallon och havremjölk med frön som topping) och två kokade ägg. Sedan satt jag hemma och jobbade från min dator fram till lunch då jag mötte upp med Clara & Felizia.

Felizia såg ut som en ängel, så fin <3 Vi gick till Mahalo Sthlm som har två caféer; ett på Hornsgatan och ett på Odengatan.

Där åt vi acai och spirulina bowls. SÅ GOTT!! De har så mycket gott på Mahalo och jag älskar jordnötssmör mer än allt.

Efter att ha mött upp med Clara & Felizia gick jag och tränade på House Of Shapes. Jag gick på crossen i 30 minuter tills svetten bara rann och avslutade med lite axlar + mage. Efter det mötte jag upp Sergio min vän och drack en kaffe. Vi delade på en stor kvarg med färsk banan i.

Innan jag åkte hem hälsade jag på min syster Cornelia som jobbar på Gröna Lund och hon bjöd på pop corn och glass. Sedan VANN jag på chokladhjulet och det har ALDRIG hänt. Så kul!! Jag blev superglad, synd att jag är laktosintolerant haha… jag får äta lite i taget (bra ge-bort-grej också). Trots att jag har ätit konstant under dagen så var jag hungrig och fick lite poke bowl av Cornelias kompis från huset bredvid.

Nu är jag hemma och hungrig igen. HUR ÄR DET MÖJLIGT?! Jag har ätit dubbelt så mycket idag och igår. Jag har hittat en grym kostrytm och den har funkat så bra, fram tills nu när jag är hungrig hela tiden. Vad beror det på? Äter jag fel?

Jag har visserligen också tränat väldigt mycket den här veckan, men det har jag gjort andra veckor också.

Om ni har tankar kring detta får ni gärna dela med er! Nu ska jag äta tacos med min roomie, kram <3

3 kommentarer
  1. Spontant tycker jag att du ätit för lite mat med volym i, det ger mig bra mättnadskänsla, även varm mat mättar mer. Och skulle jag som är 164cm och väger 55kg äta så under en dag skulle jag gå ner i vikt..

    1. Hej Anna, tack för din kommentar! Ja du har nog rätt, även om min poke bowl innehöll både lax och quinoa. Men jag bör se över min kost rejält och märker att det fallerar när jag är på språng hela dagen. Stor kram

  2. För kanske ett år sedan började jag bli hungrig hela tiden också. Och oavsett hur mycket jag än åt så var jag hungrig, bokstavligt talat. Det visade sig vara magkatarr. Så det kanske kan vara något att kolla upp i sådana fall? Btw, tack vare dig och din inspiration har jag nu bokat min första ensamresa!!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras