Sjuka i Palma

Min syster Cornelia 🙂

Igår var min syster sjukt och stannade hemma hela dagen med feber. Jag mådde bra och passade på att laptop-jobba lite för att senare dra själv till stranden ett par timmar. Idag mår jag dock inte alls bra och känner mig sjuk, Cornelia mår inte heller bättre.

Så typsikt att vi ska bli sjuka under vår semester och jag hoppas att vi kan sova bort det inatt så att vi kan njuta av vår sista dag här på Mallorca, Palma, imorgon.

Iskaffe med laktosfri mjölk.

Sol hjälper inte direkt till att kyla en när kroppen kokar så vi har suttit och myst på ett café nästan hela dagen. Jag har klippt lite video på min dator och Cornelia har lyssnat på sommarprat. Det är cirka 30-32 grader här och stekhet sol.

Ääääälskar allt med choklad i sig <3

Ikväll stannar vi såklart hemma och ska satsa på att somna tidigt. Imorgon hoppas vi kunna åka på utflykt till andra sidan ön 🙂 Blir mysigt!

På tal om sommaren släppte jag och Zäta ett nytt poddavsnitt av ”Sandy Och Zäta” i veckan som ni verkligen borde lyssna på. Det är ett somrigt och sexigt avsnitt kan man säga hehe. In och lyssna där poddar finns!

Beso /Sandy

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras