Söndagsmys med bestie

Söndag kväll cyklade jag och min roomie Sonja till föreningens bastu där vi bor i Nacka. Sonja älskar att basta och fick nys om att bastun existerar nyligen, magisk upptäckt!

Medan vi väntade på att bastun skulle bli tillräckligt varm käkade vi pizza och drack varsin öl. Jag älskar verkligen sena sommarkvällar och önskar att de kunde vara året om.

Min vän Sergio gav oss en grym skrubb för både ansikte och kropp från Lush med doft av kaffe – MEGAFANTASTISK! Vi bastade nakna och badade konstant, trots att vattnet var rätt kallt (det går fort nedåt nu i temperatur).

När vi kom hem sent på kvällen åt vi lite mackor och drack en smoothie samtidigt som vi tittade på vår favoritserie ”New Girl”. Vi båda sov som stockar såklart och hoppas kunna basta igen snart. Det är så viktigt med återhämtning – att ta hand om min kropp med skrubb, lotion och bastu är det bästa som finns.

Hur tar ni hand om er själv? <3

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras