Min söndag <3

Outfit från @longtallsally.

Igår kväll fick jag äran att DJ:a på ett bröllop på Lejondals Slott och det var en helt magisk kväll! Jag spelade dans och sjungvänlig musik heeeela natten lång och vi hade så kul allihopa. Sista låten var ”Stad i ljus” kl. 03.18 och då stod alla och sjöng högt samtidigt som vi höll om varandra <3

Lejondals slott.

Hur fint är det här stället?! WOW! Är så nöjd med min nya outfit också från Long Tall Sally 🙂 De gör kläder för långa tjejer (jag är 1.86m) och detta är min första ”matchande” suit.

Mys vid Nacka <3

Dagen efter, på söndagen, åkte jag, min roomie Sonja och Elin på utflykt i Nacka. Jag och Elin satt på en varsin cykel medan Sonja snålade skjuts av mig på sin long board haha.

Inne på ett mysigt fik med Elin & Sonja.

Vi hittade ett fint litet fik som var i ett k-märkt hus. Så så fint! Kerstin & Britta heter det och ligger i Nacka, verkligen värt ett besök.

Detaljer, mums!

Överallt i och runt fiket kunde man hitta fina detaljer som gjorts iordning så här magiskt.

Elin <3

Jag vill åka hit och äta frukost någon dag snart. Allt var så mysigt (hybris på mys idag).

Hittade stol och bord i min size haha.

Som sagt, livet är tufft som lång haha.

Kaffe, älskar verkligen kaffe!

Fikabordet.

Så mysig dag!

Efter att vi fikat tog vi oss hem, storhandlade med bil, städade, lagade megagod middag (rotfrukter i ugn, hummus, kyckling, grön sallad), efterrätt (hallonpaj) och sedan tvättade vi haha. Mysigt att ha en hemma-fix-kväll och nu är jag verkligen REDO för att lägga mig. Är så trött!! Ingen träning idag, bara fokus på mys, mat och svensk sommar.

Hoppas att ni har haft en bra dag och helg <3 Beso /Sandy

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras