TINDER DATE I MADRID

Min sista natt i Madrid spenderades här på OK Madrid och det är topp 3 bästa stället jag bott på. Det är billigt, superfräscht, området La Latina är magi och personalen helt underbara! Bo här med dina vänner, familj eller själv. Jag såg en barnfamilj igår (4p) som hade bokat ett eget rum – så smart och bra för kassan. Det är ju roligare att lägga budget på upplevelser i stan istället 🙂

Frukosten på OK Madrid erbjuder en klassisk hostelfrulle och bra kaffe!

OK Madrid ligger i området ’La Latina’ som kryllar av små barer, caféer, vackra gator, torg och marknaden ’Mercado De La Cebada’. Läs mer om dessa tips på min Instagram 😉

Marknaden ’Mercado De La Cebada’ har allt du kan tänka dig och enligt locals är lördagar runt kl. 15.00 den bästa tiden för ett besök. Då samlas nämligen alla människor här för att äta, dricka och umgås.

Köp med dig frukt och grönt <3 Dessa tomater äter jag som frukt och de är helt gudomligt goda!!

Jag blev rekommenderad ’Martina Cocina’ i La Latina som är ett café med god frukost, brunch och lunch. Det ligger vid ett litet torg och är så mysigt.

Dricker helst kaffe hela dagarna, Madrid älskar bra kaffe, god mat och mumsigt bröd!

Jag beställde en sallad med kyckling och en iskaffe 🙂

Då Madrid ligger MITT I SMETEN av Spanien och ej har tillgång till hav (lord hjälp vid 40 grader och sol), så samlas alla vid poolarna. Just den här poolen heter La Piscina Lago och tunnelbanan går precis utanför. Det är ingen pool för att träningsimma i, men här kan man svalka sig och sola på det konstgjorda gräset. Inträdet kostar 3,50€ till skillnad från många roof top pools inne i stan där man får betala runt 40€.

SEN GICK JAG PÅ DATE!! Haha 😀 Med Tony från Madrid, ooooooh lord. Vi drack Tinto De Verano, åt tapas, gick till en annan bar för en öl och stod sedan och HÅNGLADE mitt på gatan haha runt midnatt. LORD! Men så mysigt ändå och jag pratade spanska (försökte) nästan hela kvällen. Sen promenerade jag hemåt (eh, själv) och nu ska jag strax vidare till destination nr. 2 med tåg i samarbete med Go Euro. Är så pepp och ska till havet 😉

Stay tuned finisar! Kram

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras