Stockholms godaste snabbmat?

MUMS <3

Jag har ett mattips till er! Eller snarare ett tips på ställe att handla mat på 🙂 Paradiset är en grym matbutik med en salladsbar som är helt magisk och prisvärd. De har en butik i City, en på Söder och en i Sickla. Ibland när jag inte hinner göra matlådor och känner mig hungrig på stan, då är Paradiset en sjukt bra lösning. Man väljer 2 olika sallader och ett protein; igår köpte jag grönkålssallad, quinoa och lax för cirka 65 kronor 🙂

Då jag fortfarande går på Lucys kostplan och verkligen vill hålla mig till den, är planering A och O. Men ibland blir saker inte som man tänkt och då blir det lätt att man hetsköper något att äta. Det finns bra ställen att äta på och det är värt att även försöka ”planera” de spontana köpen så gott det går.

Dela gärna med er av andra grymma matställen i Stockholm! 🙂

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras