Godaste jag ätit

Här kommer en update från Biarritz och min vecka på Surfakademin. Vi har nu surfat i två dagar och det har gått SÅ bra – wow surf är verkligen livet!! Jonathan och Linus är våra surfinstruktörer och världens härligaste killar.

Idag åkte vi till San Sebastian, Spanien, efter surflektionen då det endast tar 45 minuter med bil från Biarritz. Dagen började alltså med surf tidigt på morgonen och jag var lagom mör i kroppen när vi hoppade i vattnet kl. 07.00 med våra våtdräkter. Men vågorna var AMAZING!

Sedan drog vi av oss våra våtdräkter (ett träningspass i sig) och körde sedan till San Sebastian – staden som ju är världskänt för sina Pintxos (tapas ursprung). Mer foton från våra surflektioner kommer i dagarna och imorgon publiceras även min vlogg från resan till Frankrike här.

Jonathan gjorde en ansiktsmask haha. Helt organisk och vegansk!

Innan bilderna från San Sebastian vill jag dela med mig av den här haha. Jonathan gjorde en grym ansiktsmask som jag ska sno receptet av – postar det här på bloggen!

San Sebastian <3

Det har alltid varit min dröm att resa till San Sebastian, jag har liksom haft en sjuk obsession med staden och speciellt för att jag drömt om alla tapas jag ska äta haha. Man kan flyga till Bilboa och sedan ta bussen hit, det är väldigt nära.

Lite ”surfed-out” 🙂
Sandy eller ny medlem i Backstreet Boys?!

Gamla stan i San Sebastian var en favorit och här kan man äta sig mätt på goda pintxos, dricka magisk kaffe, äta en glass, promenera runt och sitta i hamnen (eller på en av de två stora stadsstränderna).

Wow, frukten här smakar magiskt!
Tomater är min favvo.

Ok, i Spanien (och Portugal) eller ja i princip alla varma länder så smakar tomaten som en frukt. Jag köper de stora röda tomaterna och äter dem som snacks och speciellt till picknicken på stranden. Mums.

Glass överallt.
PINTXOS!
Men asså, hur SJUKT gott ser inte ALLT ut?!?!

En av de absolut bästa barerna i San Sebastian heter ”Zeruko” och wow, vilken sjuk matupplevelse. Man ber om en tallrik och sedan plockar man de pintxos man vill ha, ger tallriken till servitören som kanske värmer någon av pintxos:en och sedan betalar man. Tre pintxos kostar cirka 100SEK. Och man blir mätt på fyra stycken, tro mig, jag åt fem och rapade mat i en timme efteråt haha.

Mycket fisk, kött och ost.
Nöjd!

Mittemot Zeruko ligger en till bar som jag inte kan namnet på, MEN de serverar tydligen stans bästa kött där. Don’t miss out!! Kön var lång innan de öppnade ens… Också, alla barer har inte öppet hela dagen så kolla tiderna online innan.

Alla drack öl, jag drack kaffe #måstesmältamaten.

Efter maten satte vi oss på ett torg och drack öl/kaffe. Solen sken ett tag också, mys!

Husen i old town är magiska.
När jag blir stor vill jag leva vid ett hav i en spansktalande stad <3
As we speak hehe.

Nu har jag satt mig på Radisson Blu i Biarritz för att jobba en sväng, svara på mail och blogga. De har nämligen bra wi-fi här, testade tre olika caféer i stan igår och INGET hade wi-fi nog till att ladda upp vloggar. Men här funkar det asbra!

Vilken grym dag det var, ser så mycket fram emot surf imorgon även om mina armar typ kommer att trilla av snart efter allt paddlande haha.

Har ni surfat?! GÖR DET! Testa, det är megabäst!!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras