Släppte jobb & drog ut i Skärgården!

Jag har haft en så magisk helg! Vanligtvis jobbar jag på helgerna då jag är egenföretagare och har svårt att lägga in pauser. Jag vet att det inte är hållbart och jag måste ge mig själv tid för återhämtning. I helgen släppte jag jobb och åkte ut i skärgården med min pappa, mina Philip, Sebastian och Sergio + hunden Frans.

Min pappa bor i skärgården och vi åkte till Granholmen som är en mysig liten ö. Där sov vi en natt och åkte sedan hem igen. Man kan säga att vi mest sov, vilade, solade (vilket väder!!), åt, badade och spelade kort. Helt perfekt med andra ord 🙂

Här är min helg i bilder:

På väg ut i Skärgården 🙂 Philip och Sergio satt med vinden i sina hår.
Jag, Sebastian och hunden Frans (aka Frasse).
Pappa körde (hehe det är hans båt). I baksätet; Philip, Sergio & Sebastian + Frans!
Vi badade (hahah SÅ KALLT) och det var bara 11 grader varmt!
Vi gjorde absolut ingenting på hela dagen förutom att stanna på den här klippan.
Philip är en sån naturmänniska hehe 😉
Vi följde Sergio till färjan från Granholmen då han behövde åka tillbaka till Stockholm.
Hur vi säger hejdå till våra vänner haha!
Vi grillade lax, grönsaker och halloumi. Till det åt vi kokt potatis, en blandad sallad, tzatziki och bea!
En av de godaste middagarna på väldigt länge.

Pangmätta 🙂

Solnedgången <3
Sebastian tände en eld som vi sedan värmde oss vid innan läggdags.
JAG VÅGADE BADA! Morgondopp är de bästa doppen, trots att det bara var 11 grader varmt 🙂 Pigg blev man efteråt for sure…

Hoppas ni har haft en grym helg och fått mysa ute i solen med människor ni gillar. Eller själva för den delen, lyx!! <3 Stor kram /Sandy

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras