Stockholms skärgård

Jag, min pappa och min bror Alexander åkte ut i skärgården en sväng i eftermiddag. Det är min pappas båt och han bor på Värmdö, så halvvägs ut till skärgården. Vi la till vid en liten ö som heter Grisselholmen och vädret idag levererade verkligen svensk sommar <3

Trots att dagen var varm och skön var vattnet mindre varmt, endast 17 grader haha. MEN jag älskar att bada så jag hoppade i konstant ändå. Men pappa tog världens snabbaste dopp och min bror badade inte alls. Badkrukor, inte alls samma gener hehe.

Min pappa: ”Nä usch, det är så kallt att mina tår domnar”. Haha meeeen vilken badkruka!! Därför hoppade jag strax efter att bilden togs bomben framför honom så att han ändå lika gärna kunde ta sig ett dopp sen. Smart move av mig.

Det bästa jag vet med att åka ut i Skärgården är att man inte kan göra så mycket mer än att bada, torka på en klippa, äta och sedan repeat på den.

Jag är inte expert på att koppla av och den här eftermiddagen gjorde jag absolut ingenting. Jag tog med min styvmammas modetidning och la bort telefonen. Sedan tog jag en tupplut en timme, fortsatte läsa lite till och sedan var det dags för nästa dopp.

Grisselholmen är verkligen en super liten ö och bakom mig på klipporna stod den här husvagnen. HUR kom den dit!? Makes no sense. Bakom den ser ni klippor/sten och framför den bara vatten haha.

Japp, jag läser vidare och torkar efter dopp nr. 1011 🙂

Vi förbereder grillen och maten. Min pappa har en superfin båt med ett kök, två små sovrum, en toalett och sedan ett bra deck med bord där man kan sitta och äta. Oftast äter vi ändå alltid på klipporna ändå, mysigare.

Ett av sovrummen. Jag vill alltid sova här inne, man sover lite högre upp här än i det andra sovrummet och ljudet från vågorna, solen som skiner in i takluckan och känslan av att sova på en båt är DRÖM.

I väntan på att grillen skulle komma igång spelade vi en omgång Österrikiska kort – min pappa är halv Österrikare/Italiensk. Ibland spelar vi i flera timmar utan paus och kan INTE sluta. När mina kusiner från Österrike hälsar på spelar vi ibland fyra timmar utan problem haha.

Vaktar min halloumi med mitt liv <3 Hur kan den osten vara så sjukt god?! Min bästa!

Snart klart! Det här är verkligen sommarmat för mig; grillad halloumi, lax, sallad och kokad potatis. Har för övrigt precis tagit ett till dopp här på bilden 😉

Kanske inte bästa och snyggaste uppläggning av en tallrik mat, MEN det var supergott. Halloumi, potatis, lax, sallad och en sås av curry/äpple.

Min pappa. Vi satt på klipporna och åt såklart.

På väg hemåt i solnedgången. Det var vindstilla och så tyst på havet. Min pappa är verkligen grym på att få en att känna sig omhändertagen och bad mig ligga kvar på klipporna med min tidning medan han lagade maten. Fint! Sedan kör han och jag kan sitta och njuta av utsikten.

Nu är vi hemma hos honom på Värmdö igen och jag ska lägga mig. Lagom soltrött och väldigt mätt. Imorgon ska jag intervjuas i P3, så kul!!! Är taggad! Hos Hampus Nessvold och Oscar Zia som har ett sommarprogram. Jag ska snacka resor, digital nomading och massa annat skoj. TUNE IN!

Håll koll på min Instagram 🙂

Kram och gonatt finisar <3

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras