Jag vill flytta till Palma <3 <3

Var mätt i en held dag typ efter den här fantastiska brunchen.

Jag och min syster Cornelia spenderade fem dagar i Palma, Mallorca, och de sista två dagarna var vi båda sjukisar. Men vår absolut sista dag, trots förkylning, ville vi ändå ta till vara på och morgonen startades med en helt magisk frukost på Mama Carmen’s i området Santa Catalina, Palma.

Vi åt toast med ägg och avokado, soja yoghurt med granola och färska frukter, vegansk citrontårta och drack havrelatte till det + en spirulina iskaffe OCH en golden latte (gurkmeja).

Man kan hoppa från klipporna.

Sedan hyrde vi en bil och åkte en timme österut från Palma till stranden Cala Llombards som ligger bredvid stranden Cala’s Almunia (bilden ovan).

Vattnet är så otroligt vackert, Cala Llombards.

Cala Llombards bjuder på helt magiskt vatten och bra bad. Men vi stannade inte här utan gick till grannstranden istället, Cala’s Almunia.

Gulligaste stranden <3

Jag och Cornelia gillar sådana här mindre stränder lite bättre. Cala’s Almunia är så vacker och genuin, väldigt fotovänlig också!

Baemaid 🙂

Sedan åkte vi en sväng till Cala Varques också, när vi ändå hade hyrt en bil. Den tyckte vi inte lika mycket om som de andra, men kul att ha sett 🙂 Jag rekommenderar er verkligen att hyra bil på Mallorca, det finns så många vackra skatter att upptäcka på ön och det behöver inte kosta skjortan. Cirka 50 euro per dag och är man fler blir det ju rätt billigt.

Typ en av de vackraste platserna?!

Cala’s Almunia och Cornelia är ensam i vattnet.

Alla solar toppless. Jag med. Cala’s Almunia.

Det finns maneter i vattnet som man bör akta sig för lite men annars är kusten fri till att sola och bada precis som man känner fört.

Cornelia och jag. Cala Varques.

Vi tar alltid med oss egen lunch till stränderna, den här gången blev det; oliver, majskakor, bröd, tonfisk, avokado, ägg, rädisor och tomater.

After-beach!

Vi lämnade ifrån oss hyrbilen, dushade och gjorde oss redo för vår sista middag i Palma </3. Jag gillar verkligen Palma och en dag önskar jag bo här ett tag 🙂

Nachos är life.

Både jag och Cornelia älskar mexikansk mat och El Aquanauta är stället att äta det på. Beställ deras nachos till förrätt, så goooooott.

Tacos är också life.

Jag beställde fisktacos till huvudrätt och Cornelia något med kött, minns ej vad det var men hon tyckte att det var super.

Det har varit så mysigt att få resa med min syster Cornelia och visa henne Palma. Jag har varit där två gånger innan och hittar alltid nya magiska ställen. Vi reste mot Stockholm dagen efter och jag åkte direkt till Göteborg för ett bröllop. Det inlägget kan ni läsa här.

Hoppas ni blir sugna på att resa till Palma finisar! Missa inte mina Palma vloggar, den första är redan publicerad 🙂

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras