Euro Pride 2018

I lördags var det Euro Pride 2018 i Stockholm och även dagen då vi överraskade Philip och Sebastian (Philastian) med deras svensexa.  De hade inte anat ett smack och blev så chockade när vi stormade lägenheten i lördags morgon kl. 09.20.

Lördagen var en av de bästa dagarna i mitt liv och jag lider av sådan abstinens än idag… jag vill återuppleva hela helgen igen! Dagen började alltså med att vi kidnappade Philip från deras lägenhet och tog honom till huset bredvid där Lotta, en vän till oss, bor. De fick varsina dragqueen-sminkningar, outfits, bubbel och frukost. Sedan åkte vi med Rosa Bussarna mot paraden där vi hade bokat ett flak via Studentevent som vi klätt i form av en bröllopstårta – Philastian skulle agera tårtans brudpar <3

Vi åkte flak i fyra timmar och energi tog aldrig slut. Vi hoppade, dansade och sjöng tillsammans under hela paraden. Sedan åkte vi och förberedde middag hemma hos Filip där alla gäster möttes upp. När Philastian kom dit skålade vi, åt, lekte lekar och åkte sedan med Partybussarna mot klubben. SÅ KUL att åka i en Partybuss, megapepp!

Kvällen avslutades på Münchenbryggeriet och klubb där vi bland annat såg Bonney M live (dröm!). Söndagen spenderades med några vänner på ett café, havrelatte, glass och bad i Tanto. Men kroppen var så trött… jag brukar inte gå i klackskor och det kändes i höfterna minst sagt haha.

Här kommer Euro Pride (eller Euro Bride) i bilder, all kärlek till er och Philastian <3

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras