Bröllop i Göteborg

BRÖLLOP I GÖTEBORG <3

Min vackra vän Johanna gifte sig igår <3 Jag lärde känna Johanna i Karlskrona när vi båda studerade på Hyper Island 2010 och sedan praktiserade vi tillsammans i Amsterdam ett halvår.

Jag fick äran att vara både brudtärna och toast madame på bröllopet, sån magi! Johanna gifter sig med sin Victor och det har varit en helt magisk helg från början till slut.

Jag och mina brudtärnor, Johanna, Elisabeth och jag (yes två Johannor). Bruden har valt våra vackra klänningar, visst är de fina? 🙂

Jag kom fram till Göteborg redan i fredags eftermiddag och åkte då direkt till middagslokalen. Där gick vi igenom kvällen och förberedde lite inför lördagen. Just nu är det 25 grader varmt och soligt i Göteborg – allt var perfekt!

Sedan åkte jag och Johanna hem till henne (Victor sov på hotell), åt sushi och förberedde lite till. På lördag morgon åkte Johanna själv till frisören för att fixa sitt hår och det gav mig tid att pilla med min presentation inför kvällens middag som toast madame.

När Johanna kom hem igen med sitt vackra hår (wow) så hjälpe vi brudtärnor till med att klä henne och sedan packa ihop det sista som skulle med till middagslokalen.

Victors bror Johan hjälpte Victor att göra sig i ordning <3

Framme i lokalen fotograferades Johanna & Victor, vi brudtärnor och så fick jag chansen att presentera mitt upplägg av middagen för brudtärnorna i smyg på ovanvåningen. Det var inte alls en stressig förmiddag och vi hade gott om tid att fixa, äta, fota och mysa tillsammans.

Sedan begav vi oss till Nya Örgrytekyrka i Göteborg där Johanna & Victor vigdes. Se vad vackra de är ihop <3

Brudparet blev hämtade av en vacker gammal vovlo och kördes sedan mot lokalen. Jag samlade ihop gästerna och sedan åkte vi alla med en buss mot middagen. Jag hade ordnat med ett roligt quiz på bussen och delade ut hjärtklubbor 🙂

Väl på plats välkomnade vi brudparet som kom ner för en trappa och skålade med bubbel tillsammans. Sedan blev det mingel och lite snittar.

Honörsbordet. Allting var så vackert dukat och det serverades mat från Spira som var SÅ god. Bland annat lax, olika sallader, ostar, sparris, vit fisk och vegetariska alternativ.

Så här fint var det dukat. Fotot togs precis innan gästerna klev in i lokalen.

Trots att jag var lite sjukis gjorde jag en så bra prestation under middagen och alla var så så nöjda. Bland annat höll jag i en auktion där jag auktionerade ut två bilder; en på Johanna och en på Victor. Jag hade förberett en kul utmaning och även lagt in musikvideos inför varje tal – som talaren själv fått välja ut. Sedan hade jag och Victor förberett en överraskning till Johanna där han pratar om hur de träffades.

Kvällen tog slut strax efter kl. 03.00 och vi bokstavligen dansade horisontellt haha. Det fanns ett live band som var grymma och vi dansade verkligen hela natten! Jag lärde mig dessutom att flossa av de små näbbarna och är så nöjd över det haha.

Idag, dagen efter bröllopet, möttes nära och kära upp på Johannas landställe, Kullavik, och åt en god lunch. Även den från Spira. Landstället låg precis vid havet och solen var helt magisk.

Vilken helg! Och vilken vecka!! Från Palma direkt till Göteborg. Jag sitter i skrivande stund på tåget mot Stockholm och är så fylld av kärlek. Jag känner mig tacksam över att ha fått vara en del av den här fina helgen och det var megaskoj att agera toast madame 🙂

Jag hoppas att ni har haft en grym helg finingar, stor kram <3

 

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras