HELGENS BÄSTA MOMENTS <3

Den här helgen har varit så fin <3 Jag har fått hänga med så många magiska vänner och gjort så mycket olika saker. I fredags träffade jag min vän Maria och hennes vän (som jag inte minns namnet på) på baren Hallwylska. Sedan gick vi till ”Kristall” som är en klubb på Kungsgatan, Stockholm, där de hade Reggaeton-night! SÅ KUL! Ingen alkohol, bara dans hela kvällen.

Maria är min papi! Haha att hon ens orkade dansa så länge med de där skorna… LORD HAVE MERCY. Svetten bara RANN inne på klubben och det var med andra ord ett så bra träningspass 🙂

Min lördag startade hemma med en god frukost och sedan lite bad vid Hellasgården, Nacka. Efter det drog jag till Djurgården och där var det dags för mitt livs första rave. Hehe jag är inte direkt en person som ”rejvar”, men min vän Romina ställde ut sitt projekt ”Just Breast” där och jag åkte dit för att träffa henne.

Jag har känt Romina ett par år nu och hon är helt magisk! Förra helgen var vi på en 90-tals festival tillsammans och så här var det:

Missa inte den här roliga videon! Alla grymma artister från 90-talet var där och jag hade gåshud hela dagen pga så nostalgiska sånger. Men, tillbaka till den här helgen…

Jag fick trycka mina bröst med Romina och alla pengar till ”Just Breast” gick till Bröstcancerfonden. Ett fantastiskt projekt och ni borde verkligen spana in projektet.

”Ryttarrejvet” är en privatfest med massa skojigt folk och arrangeras en gång per år mitt i hästhagen på Djurgården. Synd bara att jag och rejvmusik inte är kompatibla haha. Men det var kul att få hänga med Romina och se henne i action!

Romina så otroligt vacker – insidan och ut <3 Här är hennes Instagram. Lördagen avslutades på Friends Arena i Solna och Ed Sheeran live. Wow! Vilken röst han har… helt själv, utan band, höll han i en konsert för 60K människor. Jag gick med min syster Cornelia och hennes två vänner. Synd bara att det var KAOS utanför efter spelningen och mängden människor som vill ta sig hem gör ju att man börjar kallsvettas…

Min söndag förmiddag spenderades på Siggesta Loppis, där jag sålde tillsammans med min roomie Sonja och stektes levande i 30-grader. Inte bästa dagen att sälja på men vi sålde ändå en hel del och jag är nöjd. Dock packade jag ihop två timmar tidigare, drog hem till min pappa och badade vid hans brygga istället. Där är det 22 grader i vattnet och så härligt. Bättre är att stå på loppis helt klart!

Sonja, som ju också sålde på loppisen, var hemma hos sina föräldrar på Ingarö och vi möttes upp senare på kvällen för att ta en dopp där vi bor. Hennes bror Kristian hängde också med och det slutade aldrig vara varmt. JIPPIIIIIIIII!! Sjön heter Långsjön och är underbar! Dra dit vettja!

Här är min roomie Sonja och jag. Vi har bott tillsammans i ett par månader och det funkar helt fantastiskt bra. Jag gillar Sonja så mycket och om den andre inte är hemma i ett par dagar känner båda abstinens. Det är sann kärlek!

Kolla hur fint! Det var otroligt varmt i vattnet och alla var där för att bada.

När vi kom hem lagade Sonja middag till oss – den här magiska nudelsoppan och hon är EXPERT på nudlar (hennes favvo).

Nudelsoppa:

 • Udon nudlar
 • Körsbärstomater
 • Färsk koriander
 • Rödkål
 • Svamp
 • Kokade ägg

Buljongen består av:

 • Kung Markatta Umamibuljong
 • Chili
 • Sesamolja
 • Fisksås
 • Soja
 • Salt

Koka nudlarna och buljongen för sig. Portionera upp nudlarna i en djup tallrik och addera grönsakerna färskt tillsammans med buljonspadet.

Till efterrätt gjorde vi en smoothie på banan, mjölk, is och lite vaniljpulver.

Jag tror att jag nog fått lite för mycket sol idag och jag behöver sova ordentligt inatt. Är tröttis och Sonja också 🙂 Men det var en grym helg! Ingen direkt träning men det behövdes inte, jag har dansat och badat. Och haft det toppen 😀

Imorgon ska jag iväg på äventyr, uppdaterar er på bloggen finsar. Sov gott, kram <3

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras