Min födelsedag <3

Hej finisar,

I fredags fyllde jag 28 år och det firade jag med mina vänner. Det var en helt magisk dag från början till slut och jag är väldigt tacksam över att ha så många fantastiska personer i mitt liv.

Här kommer min födelsedag i bilder 🙂

Helt enligt kostplanen haha!

Jag bor tillsammans med min vän Sonja och hon är världens bästa roomie. Hon väckte mig genom att komma in i sovrummet sjungandes med ett fruktfat och tända ljus. Jag äter fortfarande enligt Lucys kostplan så Sonja hade anpassat födelsedagstårtan en aning 😉 Jordgubbar, grapefrukt och banan.

Födelsedagsfrukost.

Sedan hade Sonja dukat upp födelsedagsfrukost; gröt, ägg och frukt! BÄSTA SONJA <3

Molle sjöng för mig också hehe.

När Sonja åkte till jobbet satte jag mig vid datorn för att jobba och runt kl. 09.30 plingar det på dörren. Jag blev nervös och hade ingen aning om vem det kunde vara. När jag kommer fram till dörren för att kika genom titthålet var det helt svart och jag förstod att någon höll för. JAG FICK PANIK!! Tänkte direkt att det var ett rån eller en mördare. Men så var det min bestie Fille som kom med blommor och sin hund Molle. SÅ FIN!! <3

Varannan vecka.

Efter det att Fille gått så jobbade jag klart och färgade mina ögonbryn och mustasch haha. Mina läpphår kan bli lite mörka så jag färgar dem blonda och likadant med mina ögonbryn så gillar jag dem mörkare (slipper smink då med). Den här proceduren gör jag kanske varannan vecka.

Tummen upp för träning!

Sedan åkte jag och mina nya ögonbryn till House Of Shapes för att träna. Jag gick på crossen en halvtimme och körde lite mage efter det.

Jag och min papi <3

House Of Shapes ligger vid Hornstull – efter min träning var det dags att ta födelsedagsfirandet till nästa nivå och möta upp mina vänner i Tantolunden. Först dit var min vän Maria, eller papi som jag kallar henne. Vi solade och mös 🙂

B-day girl.

Papi tog bilder på mig och jag måste få tipsa er om Weekday’s bikinis – de har så många fina med höga trosor som blivit min nya favvo. Jag som ju kallar mig själv för en mermaid älskar den här havsinspirerande bikinin.

Jakob & Fredrik.

Sedan började alla mina vänner trilla in och då det är eldförbud i Stockholm failade hela ”grilla i Tanto” så vi åt vår halloumi rå haha!

Philip och Sebastian hade bakat tårta till mig.

Den här tårtan ingår inte i min kostplan men jag tog flera tuggor ändå och den var sjukt jäkla god. Wow, Philastian är mästerbagare.

BBQ utan eld.

Den blev en god BBQ trots utebliven grilling. Sonja köpte med sig sushi till oss också.

Frans, Philastians hund.

Philastians hund Frans kom också och jag älskar Frasse. Vi badade i Tanto, vattnet var rätt kallt men så skönt och solen värmde verkligen.

Kolla vilka fina människor <3

Från vänster: Papi, Marina, Elin, Sonja, Nickie, Hampus och Titti.

Coolaste kidsen.

Efter Tanto promenerade vi till Trädgården vid Skanstull och gjorde oss redo för dans wiiiiiiiii. Ibland spelar de reggaeton och afrobeat här, håll koll på vilka klubbar som kör!

Jag tog öldrickande till en helt ny nivå.

Philip ställer alltid upp på allt haha <3

Philip, jag och Sergio.

Vi dansade loss och det var så kul att få vara på Trädgården med alla mina vänner. Jag älskar för övrigt mina nya mermaid-glasögon som jag fått av min vän Emelie.

Skååål.

Hampus hjälpte mig att fota den ultimata grattis-till-mig-själv-Instagram-bilden…

Baaaaabe.

Hampus verk! <3

 

Haha INGA KOMMENTARER!

Den här bilden publicerade jag smart nog på min Instagram story vid midnatt haha! På Trädgården finns det en fotoautomat som kostar 60kr per remsa och vi tyckte att nakenbilder var en grym idé haha!

Somrig 28-åring.

Kvällen slutade sent och jag kom hem runt kl. 03.00. På lördagen var jag på Eriksdalsbadet och simmade utomhus, sedan svängde jag förbi Trädgården igen faktiskt då de hade ”Mosquito” klubb där (afrobeat/reggaeton) och sedan åkte jag hem till min mamma för att äta middag där.

Söndagen spenderades också med simning tillsammans med min vän Romina och sedan åt vi vår picknick och solade på trädäcken på Eriksdalsbadet. I skrivande stund är jag hos min pappa för ännu en födelsedagsmiddag och ska snart sova 🙂

TACK ALLA FÖR GRATTIS OCH FIRANDE! All kärlek!

Jag hoppas ni har haft en grym helg, stor kram <3

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras