Hur ser den perfekta frukosten ut?

Min standard-frulle.

Varje vår och varje höst får jag en lite dipp på fysisk energi – antagligen för att kroppen ställer om. För mig är frukosten superviktig och utan en redig frulle så påverkar det min energinivån resten av dagen. Men hur ser egentligen den perfekta frukosten ut?

När jag pratar med andra får jag oftast svaret: ”prova dig fram” och det har jag gjort. Allt från bröd med olika pålägg, omelett, yoghurt, havregrynsgröt och nu smoothie med ett kokat ägg. Men det är svårt att veta vad kroppen (och huvudet) egentligen mår bäst av. Hur viktigt är det med variation? Borde jag äta kosttillskott som d-vitamin och magnesium? Vissa personer jag känner äter inte ens frukost (haha, HUR går det ens till).

Min frukostsmoothie just nu varierar, men oftast innehåller den banan, fryst mango, färsk bladspenat, jordnötssmör och havremjölk + olika toppings.

Finns det är hemlighet bakom den perfekta frukosten ur ett energiperspektiv? Hur ser den frukosten ut isåfall?! Kommentera gärna <3

1 kommentar
  1. Herbalifeshake äter jag varje morgon! kan blandas och ätas i tallrik eller som smoothie, finns även som fast bars att hacka ner som müsli och äta i sin yoghurt/fil. Innehåller bra sammansättning av kolhydrater, fett och protein. Tar tillskott av fiber och vitaminer oxå! Får energi som varar o blivit mycket piggare. Jag började med de för fem år sen. En superbra start på dagen! Mvh Jessica Wennerholm oberoende herbalifemedlem 0702305819

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras