Två veckor kostplan; CHECK!

Lägg märke till blå himmel i glasögonen 🙂

Minns ni när jag berättade att jag skaffat PT? Det har nu gått ganska exakt två veckor sedan jag började äta efter Lucys kostplan och det har gått bra. Jag har aldrig ätit så här strikt efter en kostplan förut och Lucy är grym – jag kan skriva till henne när jag vill och ställa frågor.

Lucy ger mig alltså kost att äta varje dag/vecka och det ska jag hålla mig till. Målet är att ”boxa till mig” då hon är proffsboxare och jag vill få synligare muskler, plus bli (och känna mig) starkare såklart. Lucy ger mig också träningsövningar och jag gjorde dem på stranden i Biarritz. Just nu kör vi en lite tajtare kostplan i tre dagar, så här ser den ut:

FRUKOST:

  • 2 ägg

LUNCH:

  • 35gr ris/råris/quinoa (mätes okokt)
  • 200gra tonfisk utan olja

MELLIS:

  • 250gr lättkvarg
  • 1 banan

MIDDAG: 

  • 35gr ris/råris/quinoa (mätes okokt)
  • 200gr tonfisk/torsk alt. 150gr nötfärs/lax
  • 2 tomater

KVÄLL:

  • 2 ägg
  • 1 grapefruit alt. apelsin

Det kanske låter lite, MEN jag har faktiskt inte känt mig jättehungrig. Det var knappt att jag orkade äta de två äggen på kvällen, kände mig mätt och klar. Jag dricker mycket vatten och en del kaffe under dagen. Vanligtvis innehåller kostplanen mer men vi ska som sagt prova detta ”tajta” kostschema i tre dagar. En kul utmaning!

Framförallt så ser jag skillnad på kroppen, jag orkar träna bra och mår bra. Musklerna syns mer och än är det två veckor kvar. Jag har tagit mått på kroppen och ger er en update i slutet av min hela månad med Lucy om hur det har gått.

Jag tycker lätt att ni ska testa en sådan här grej, varför inte liksom? Kul med nya utmaningar och Lucy är dessutom en grym coach och PT!!! Skriv till Lucy på Instagram och boka henne tycker jag 🙂

En kort reflektion om att följa ett kostschema för första gången i mitt liv är att det krävs planering och att veta hur man lägger upp dagen. Jag fixar matlådor och ser till att jag har med mig det jag behöver tills jag vet att jag kommer hem. Så länge jag planerar så funkar det att följa ett kostschema, men att ”spontana” kan svåra till det. Men det har funkat och jag har egentligen bara failat en dag med kosten haha. Det var i San Sebastian, Spanien, där jag åt pintxos… men annars – no problem 🙂

Heja oss!! Nu kör vi!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras