Jag har blivit med PT!

Jag har haft kontakt med Lucy som jag ju körde mitt första PT-pass med ever (se passet här) och nu funderar jag på att gå all in för träning, kost & hälsa med hjälp av Lucy på en HELT ny level.

Jag har tränat regelbundet de senaste 2-3 åren men innan dess var träning inte alls en del av mitt liv på det sättet och verkligen inte något jag tänkte kunde ”ge mig energi”. Jag har testat en diet en gång tidigare och då åt jag inga kolhydrater eller socker (men frukt) på sju veckor tillsammans med en kollega (2012). Jag gick från 78 kilo till 71 kilo, var trött jämt och orkade inte träna mycket. Så jag la av och återgick till mitt vanliga jag. Det kändes inte hälsosamt att pusha mig på det sättet.

En av få selfies på mig haha!

 

Det jag vill komma till är att jag aldrig har varit fanatisk med min träning på det sättet, varit strikt med kost eller tränat för att vilja gå ner i vikt osv. Idag har jag hittat en bra balans där träning ger mig energi och känns kul.

Jag har alltså snackat med Lucy om att det skulle vara kul att testa min kropp och psyke – utmana mig lite extra! Jag är nöjd med min kropp idag och den har förändrats sedan jag började träna generellt, framförallt känner jag mig starkare. Orkar mer.

Igår smsade jag Lucy och frågade henne hur man kan träna upp magen där jag känner att jag har NOLL muskler. På House Of Shapes där jag tränar lägger många tränare vikt vid bålstyrka och att den är som navet på en cykel. Dvs det som håller ihop kroppen.

Kvällens middag; en sallad med mina godaste ingredienser (fetaost, tonfisk och avokado är min bästaaa).

Lucy ska nu ta sig an mig en hel månad, kanske två, och ge mig ett tränings och kostschema som jag ska följa till punkt och pricka. HJÄÄÄÄLP haha! Jag är så taggad och nervös. Vi ska börja bums, imorgon.

De första tre dagarna ska jag skicka Lucy allt jag äter. ALLT. Jag ska även ge henne min vikt, mått, eventuellt foto och sedan kommer hon att styra upp en kostplan åt mig. Jag äter inte kyckling och rött kött, men fisk. Det här med kost har jag noll koll på faktiskt och jag ser fram emot att prova detta med Lucy!!!! Sedan träning på det.

Såklart kommer jag att uppdatera er på bloggen 😀 Wiiiiiii! Om ni vill kontakta Lucy gör ni det här.

Let’s do this!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras