RESA: 5 saker att göra på flyget

Jag har rest till över 40 olika destinationer de senaste åtta åren och av dem har jag rest många långflygningar. Bland annat flög jag från Fiji till Stockholm och det tog mig 45 timmar hahah! Här kommer därför en lista på fem saker jag brukar göra för att hålla igång på långflyget 🙂

Lejon kungen.

Kolla Disney filmer <3

Men alltså, wow. När jag och min vän Felizia Uggla reste till Bali i oktober såg vi Pocahontas på engelska (första gången jag såg den med orginalrösterna). Vi båda grät och om jag ska lista några av mina bästa tecknade filmer är det Ringaren i Notre Dame, Tummelisa, Lejon kungen, Spirit, typ alla Hyo Miyazaki filmer och Skönheten & Odjuret.

Eat, Pray & Love.

Eat, pray and love.

Brukar ni läsa böcker? Kanske ska ni resa för att upptäcka världen och er själva, varför inte peppa med böcker som inspirerar till att leva livet fullt ut? När jag reser får jag ofta så många nya intryck och vill ofta förändra något i mitt liv. Ett par böcker jag kan rekommendera till dig som reser är Shantaram, Alkemisten, Siddhartha, Eat Pray and Love, Den lille prinsen, The power of now och Slumpen är ingen tillfällighet.

Jag gillar att resa till ställen där man kan surfa!

Skriv listor.

Använd tiden på flyget till att reflektera lite över allt möjligt, jag älskar listor och brukar skriva peppiga listor på flyg. Som:

  • Vad tycker jag är kul?
  • Vad drömmer jag om att göra i år?
  • Vad vill jag lära mig?
  • Vilka platser vill jag se?

Jag får alltid så många nya idéer och tankar under mina resor att det kan kännas skönt att jämföra var man står innan och efter en resa.

Rensa, rensa, rensa.

Rensa mobilen…

Haha den här punkten. Men helt seriöst så är det värt att kolla så att det finns tillräckligt med utrymme på mobilen för att ta bilder och dokumentera resan. Min mobil blir alltid full efter ett tag!! Plus att jag kollar igenom gamla minnen, sånt är mysigt tycker jag.

Yoga så här hehe 🙂

Stretcha & yoga!

Bry er inte om vad andra tycker, för helt ärligt att sitta ner i 12 timmar är inte jätteskönt. Jag försöker alltid att sova ordentligt såklart och hamna i rätt dygnsrytm. Men när jag är vaken försöker jag gå någon runda ibland på planet och stretcha. Rulla ner kota för kota, sitt ner i en squat och gunga, gör ”lätt” yoga och hjälp kroppen lite <3

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras