Min bästa vän är jag själv <3

Le inifrån och ut <3

I mitt senaste inlägg skrev jag om hur jag knappt kommer upp ur sängen och att allt känns tungt. Vad behöver jag för att må bra och hitta balans? För mig är träning, sömn och kost absolut viktigt. Men jag har också märkt att mina relationer med människor runt omkring mig påverkar min energinivå väldigt mycket. Och relationen jag har med mig själv såklart. För mig finns det två saker som spelar mer roll än andra i mina relationer:

  • Vilken karaktär har personen?

Hur är hen som person? Hur beter sig personen mot andra och mot dig. Vad värdesätter hen och vad har ni gemensamt? Det spelar ingen roll vad hen arbetar med, hur hen bor eller vad hen äger. Tillslut är det karaktären som avgör om hen är en person du vill ha i ditt liv eller inte.

  • Hur får hen dig att känna sig?

Tänk efter; när du umgås med en person (oavsett vilket typ av relation ni har) hur får hen dig att känna sig? Hur mår du i hens sällskap? För mig har det blivit så viktigt vilka energier jag släpper in i mitt liv och har nära mig fysiskt. Exempelvis kanske man har en vän sedan 15 år tillbaka och tänker man ju känt personen så pass länge att man måste fortsätta umgås. Men så kanske den vännen inte får dig att känna dig bra, what’s the point då att fortsätta umgås? Jag har ”sållat” bland mina vänner för att inte ha energier runt mig som jag mår dåligt av. Man växer in och ut ur förhållanden, det är ok att gå vidare i livet med nya bekantskaper.

Var dig själv, alltid.

Med det här inlägget vill jag alltså säga: var dig själv, din egna bästis och umgås med personer som får dig att vara en 10/10. Det förtjänar vi! Hälsa är mer är träning och kost, det handlar om att må bra på alla plan. Jag tror att 2018 kommer bli ett magiskt år och jag ser fram emot att känna mig lättare till sinne, kropp & själ. All kärlek till er!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras