Kommer knappt upp från sängen

Känslan av att ha en stor sten på sig när man vaknar.

Hej finisar,

De senaste dagarna har känts så jobbiga. Jag har haft ett tryck över brösten och är helt utan energi. Trots att jag befinner mig i paradiset med sol, blå himmel, färska frukter, surf, yoga och härliga människor känner jag mig helt orkeslös. Den senaste veckan har jag inte vaknat utvilad och det beror nog på många olika saker. Dels har jag bokat en biljett hem till Stockholm för ett projekt med min kära vän Therese Zätterqvist som kommer att bli fett – började gråta när jag bokade biljetten haha. Så patetiskt men jag mår så bra här i Santa Teresa, Costa Rica, och vill helst aldrig resa härifrån. Mitt och Zätas projekt kommer dock att bli så kul och jag ser fram emot att få kramas med mina vänner – har trots allt inte varit hemma sedan i oktober.

Sedan har jag fått en superkul frilansjobb som jag är så taggad på! Jag tror att jag mår som jag mår just nu för att jag inte får till en struktur och balans på mina dagar. Vaknar, tränar (surf, cirlkelträning, simning eller yoga), äter frukost, jobbar framför min dator, har spanska lektion, eftermiddagssurf och sedan fortsätter jag arbeta på kvällarna. Att hitta en balans mellan nytta och nöje i paradiset är SÅ SVÅRT! Jobbar mest hela tiden känns det som och så kan det ju vara i uppstarten av något eget.

Jag försöker att vara min egna bästa vän, träna, sova och äta bra mat. Mitt möte med Jill gav mig så mycket ny energi och nu är äntligen hela videon uppe på kanalen! Hon pratar om träning på ett helt nytt sätt och jag tog verkligen åt mig av allt hon sa.

Som Jill sa, det som verkligen spelar roll är:

 • BODY
 • FOCUS
 • DIALOG

Body: vad gör jag med min kropp? Vilken hållning har jag? Vad pratar den om? Focus: vad väljer jag att fokusera på? Dialog: vad säger jag till mig själv för att vara en 10/10?

HEJA OSS! Kom gärna med egna tips på hur ni gör för att må bättre när ni känner er låga <3 Stor kram /Sandy

7 kommentarer
 1. Vad tråkigt att höra att du inte mår så bra. Det kanske är som du tror att det är för du inte har balansen och är ledsen över att åka hem snart. Och du känner ju dig själv bäst. Men jag tror det kanske är stress, att det blivit för mkt. Även om mycket av det man gör är jätteroligt så tar ju det också ork o energi. Kroppen kanske vill tala om att det blivit lite för mkt.
  För min del fick jag tryck över bröstet när jag kom in i en period då jag fick panikångest och utmattning. Jag tyckte inte att jag var stressad eller hade gjort något som skulle få mig att känna så.
  Nu känner jag sällan så, men när jag gör det så brukar jag försöka sänka kraven på vad jag måste hinna med att göra just nu (prioritera om). Och sen har det varit för mig att jag varit lite osäker/mkt tankar på framtiden och olika val (som jag inte alls behöver egentligen) för det löser sig ju alltid. Det sker som de är menat. Huvudsaken vi tar hand om oss nu, så skapar vi ju en bra framtid, så tänker jag lite. Men det är inte alltid lätt.
  Kram o hoppas du mår bättre snart <3

 2. Och Jättekul att du har nya saker på gång, ska bli så kul att se mer av det! 🙂 Frilansjobb har jag en dröm om, bli frilansfotograf 🙂

  1. Hej finaste Flisan, vilken fin kommentar tack så hemskt mycket!! Vad fin du är!! Du är on point och jag hoppas att du själv kan ta till dig allt fint du skriver när du behöver de orden själv <3

   All kärlek och heja dig!!! Stor kram!

 3. Det var så fint och tänkvärt det hon pratade om kring kroppen och hälsa! Hoppas du mår bättre snart, Sandy. Ta hand om dig!

 4. Det känns så dubbelt att du håller på med sport och hälsa men ändå verkar du vara helt sönderstressad.
  Din kropp och själ skriker efter vila, lugn och ro. Funderar lite på vad ordet hälsa betyder för dig?
  Hoppas du återhämtar dig.

  1. Hej finis, tack för din kommentar! Jag förstår verkligen vad du tänker och för mig är hälsa att hitta balans. Jag vill dela med mig av när jag också är ur balans och visa att jag inte alltid är på topp med allt. Jag har vilat i helgen och inte jobbat, så skönt. Viktigt att kunna sätta ord på när jman mår mindre bra och som du säger göra något åt det. Stor kram fina, heja dig!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras