Cirkelträning att göra hemma!

Då jag jobbar på resande fot kan jag inte tänka ”jag börjar träna när jag kommer hem” utan måste skapa en rutin för min träning som funkar oavsett var jag befinner mig. Det är först på senare år som jag verkligen tagit tag i min träning ordentligt och med fysisk energi i kroppen klarar jag av så mycket mer på alla plan.

Jag mötte upp Jill Payne som är en personlig tränare från Kanada och hon är GRYM! Vi gjorde ett kort cirkelträningspass som man inte behöver någon utrustning till och kan göra hemma 🙂

Gör 3-5 rundor med:

– 10 jumping jacks
– 10 squats
– 10 ice skaters
– 10 plank up
– 10 push ups

View this post on Instagram

I love to workout while traveling ??? Here’s a short circuit I did with personal trainer @spiritual_athlete. Do this at home, no equipment needed: – 10 jumping jacks – 10 squats – 10 ice skaters – 10 plank up – 10 push ups Do 3-5 rounds, smile and enjoy the physical energy that this circuit will give you ? Jill said that she likes to feel “light”, what a great thing to aim for right? To feel light, free and happy. And to get closer to a state like that physical energy is key! Jill, thank you for giving me new input and energy to be a 10/10 ? Also, as I live and work on the road there are no excuses and “I’ll start when I’m back home” just won’t work for me. Let’s walk with a purpose guys ? ~ #workout #santateresa #costarica #circuit #workoutmotivation #training #personaltrainer #workoutsession #motivation #willpower #diming #träning #fitness #girlpower #durachallenge #reggaeton #dura #workouts

A post shared by Sandra Stadelmann (@sandystadelmann) on

Här är en av mina spellistor med Reggaeton som jag älskar att träna till haha! Älskar allt som man kan skaka rumpan till.

Jill och jag har pratat en massa om träning och jag har fått så mycket ny inspiration! Jag är så pepp på att göra övningarna varje dag och har satt som mål att göra dem 3 gånger i veckan i kombination med surf 🙂

Maila gärna Jill med frågor, hon är grym på det hon gör:

spiritualathlete.life

HEJA OSS!

4 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras