Min första sockerfria vecka

Helgkaffe med vänner är det bästa som finns!

Nu har det gått en vecka sedan jag inledde ”april och maj månad utan socker” och om ni missade det inlägget kan ni läsa det här.

Det har gått superbra och det känns kul att utmana min willpower. Det som blir svårt är när jag ses för en kaffe med kompisar eller som igår kväll när jag var bjuden hem till min mamma på middag och det pratas ”fika”. Men ute på stan dricker jag en god latte på havremjölk och skippar fikabrödet. Hos mamma bakade jag en sockerfri smulpaj efter det här receptet och det blev så gott! Jag sötade med lite ekologisk honung men väldigt lite.

Jag tänkte att jag ska skriva ihop ett inlägg om vad jag äter under en hel dag som inspo och det vore toppen om ni vill skicka mig sockerfria recept/tips. Maila mig på stadelmann.sandra@gmail.com. Utöver att ”fika” så kan ju snacks osv också kännas lite knepigt och jag ska knåpa ihop min sockerfria snackslista åt er i veckan som kommer 🙂

Jag hoppas att ni hade en grym helg finisar! Stor kram /Sandy

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras