FILM: Träna med ryggproblem/smärtor

Nu är det tre veckor sedan jag skadade min svanskota i Costa Rica och jag känner fortfarande av smärta när jag ligger på ryggen. Jag har kommit igång med min simning igen (Eriksdalsbadet) vilket jag är så tacksam för, men jag saknar min cirkelträning!

Jag träffade min bloggkollega Anna som även är PT och gick igenom fem stycken olika övningar att göra hemma – speciellt bra för oss med ryggsmärtor!

Allt du behöver är en yogamatta (inte ens det) och lite reggaetonmusik haha. Spana in min spellista på Spotify och gör övningarna hemma till listan 😉

Jag är så taggad inför att bygga mer fysisk och psykisk energi! En skada ska inte styra mitt liv när jag kan träna runt den och bygga upp kroppen samtidigt som den får vila. OCH äntligen skiner solen ute ordentligt, prefekt för långa promenader och en varm kaffe i handen!

Hoppas ni hade en grym helg, kram <3

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras