SKADAD: Måste ställa in träning

Försöker inte låta min skada påverka mig.

Vänner, jag har skadat mig. Inom loppet av en halvtimme i lördags brände jag först benet på en moppe (två femmor stort) och direkt efter det skadade jag min svanskota. Jag skulle sätta min i en hammock som tydligen var trasig och så fort jag satte mig föll den ner i backen. Med benen rakt ut landade jag med svanskotan före in i en stor sten och först blev jag liggandes på marken i 10 minuter. Jag kunde inte resa mig upp. Grät och fick lite panik. Nu har jag ett stort blått/svart blåmärke mellan skinkorna och upp på ena skinkan, kan knappt sitta och inte heller ligga på rygg.

Det känns såklart superjobbigt och jag får inte surfa eller yoga. Det går inte att böja sig utan att det gör ont. Inget är brutet och det behöver läka genom att jag tar det lungt. Har tänkt mycket på hur man tänker kring en skada och hanterar en sådan här situation; för hur jag pratar högt och tänker om skadan kommer ju att påverka läkningsprocessen. Därför säger jag till mig själv att det är ok, att nu är tiden att fokusera på kul jobbprojekt, återhämtning, sömn, vänner och att plugga spanska.

Jag hoppas må ok till helgen och önskar så att få surfa någon dag innan jag reser mot Sverige i slutet av nästa vecka!

Har ni varit med om en liknande skada?

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras