Twerka dig i form

JAG ÄLSKAR REGGAETON! Därför har jag gjort en Spotify lista med mina favoritlåtar som får mig att skaka på rumpan i gymmet och sjunga högt. Kan visserligen bara sjunga med 10% av gångerna och förmodligen sjunger de enbart om sex, men vad gör det när låtarna är så bra haha!

En av mina absoluta favoriter just nu (läs: går på repeat):

Jag har flera spellistor och älskar även soulmusik; disco är megapepp att träna till. Spana in min profil för andra spellistor och min nya LATIN WORKOUT spellista 🙂

Här i Santa Teresa, Costa Rica, älskar man att dansa. Torsdagar är den stora klubbdagen och då börjar man på Kikas (bar med livemusik) för att sedan gå till klubben La Lora som ligger vägg i vägg. Här ett kort klipp från mig live in action haha, Latina Sandy <3

Vilken musik gillar ni att träna till?! Kommentera nedan! :*

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras