En veckas surf i Biarritz

Nu är jag framme i Biarritz och Surfakademin för en veckas surf 🙂 Så härligt! Jag har aldrig varit i Frankrike innan och flög till Bilbao (Spanien) från Stockholm, sedan tog det cirka 2 timmar med bil till Biarritz.

Just nu är vädret lite ostabilt här men igår sprack det upp på eftermiddagen och jag kunde ta en tupplur på stranden. Annars regnar det mest och är rätt kallt haha. Sjukt med tanke på att det är SOMMAR i Stockholm. Men, här finns det surfvågor. I helgen har vi fått ta det lungt och idag gick jag runt i Biarritz lite. Vilken supermysig stad, wow! Ser fram emot att dela med mig av fler bilder och vloggar – imorgon har vi första surflektionen. Vi kommer att surfa i våtdräkt 🙂

Sallad; potatis, tonfisk, tomat, grön sallad och en dressing av dijon senap, färsk citron och lite yoghurt.

När vi kom fram igår eftermiddag till huset åt vi lite lunch, jag gjorde en sallad som Lucy gett mig (fortfarande kostschema) och den franska tonfisken var ren magi. Vill köpa med mig en massa burkar hem haha!

Vägen ner till stranden <3
Tog en tupplur på stranden, skööönt.
Efter min tupplur joggade jag och tränade på stranden.

Jag joggade fram och tillbaka på stranden och varvade det med knäböjshopp, armhävningar mot en sten och utfall. Det blev sjukt svettigt! Jag avslutade med att springa upp och ner för en trappa.

Biarritz är så fint!
Frukt och grönt på alla torgen.
Over and out. Jag sov 10 timmar första natten.

Imorgon är det som sagt dags för surf och det ska bli så spännande! Jag älskar att surfa när jag reser – träning, nöje och bada i samma paket hehe 😉

Hoppas ni har haft en bra helg!

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras