Jag twerkade mitt i Stockholm

Jag söker konstant nya utmaningar och kickar – som när jag förra veckan ställde mig mitt på Götgatsbacken i Stockholm under lunchtid och twerkade loss. BAM!

Tillsammans med mina vänner Javiera och Vikki gjorde vi en kort dans till låten ”Dura” av Daddy Yankee. Om man taggar sin video med #DuraChallenge på Instagram har den möjlighet att synas på hans Instagram haha (vilka mål visst).

Vikki, Javiera, jag & Stefan.

Det var såklart sjukt nervöst att stå och dansa loss framför en massa okända människor, men SÅ kul. Folk stannade och tittade men verkade gilla det (lunch-underhållning liksom).

Pepp <3

Det som händer när jag lämnar min comfort zone gång på gång, som att resa själv, är att jag blir mer ”fearless”. Inget känns knasigt eller läskigt. Kanske har jag blivit komplett gränslös haha! Andra situationer där jag helt lämnat min comfort zone är när jag provar nya sporter, som att dansa afrobeat fastän jag inte hänger med. Eller att klättra trots att jag inte känner att jag har tekniken.

Med det här inlägget hoppas jag att ni vågar utmana er på alla plan – glöm inte att ha kul, allt behöver inte vara på dödsallvar hela tiden. Genom att prova nya saker och le ges jag så mycket glädje. Det är fint!

Ha en grym måndag!

Kram,

/Sandy

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras