Maten i grekland är dröm

Grekland <3 Frukost på vår balkong här i Kastraki, Naxos, en av många vackra öar i Grekland. Jag har rest hit med mina vänner Philastian (Philip & Sebastian) och vi ska resa i Grekland i en vecka wiii. Frukost imorse bestod av Grekisk yoghurt, frukt, nötter, kaffe, bröd och FETAOST. Mums!

Sedan kom vår land lord med kaka 🙂 Vi har bokat en liten lägenhet via Booking.com och Naxos stad ligger cirka 30 minuter bort med bil. Här där vi bor händer det inte alls mycket… skönt!

Bilder på stranden kommer, för det vi lär göra mest är sova, bada och äta. Sedan gillar Sebastian att träna så det lär bli träning på stranden också. Han har med sig gummiband och hoppren. Svettigt lär det bli här med 25 grader kl. 07 redan haha.

Vid Glyfada Beach ligger en mysig liten restaurang där vi delade på en massa olika rätter. Som tzatziki och grekisk sallad.

Det finns väldigt få ställen här att äta på, men vi hittade ett 10 minuter bort från vår strand där vi åt fisk, kyckling och moussaka.

Fler bilder kommer finisar! Och ett träningspass från stranden givetvis. Jag ville nu mest ge er en update om var jag är 🙂

Stor kram!

Sandy

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras