Välkomna till min blogg!

Hola amigos!

Välkomna till min blogg hos Sport Hälsa Vad kul det här ska bli!

Världskartan runt halsen. Fick halsbandet av min vän Felizia Uggla <3

Jag tänkt på hur jag ska presentera mig själv och det var inte det lättaste haha! Well, jag heter Sandy (27) och är en resande Youtuber/Digital Nomad/Frilansare som försöker hitta sin väg i livet. Sommaren 2017 sa jag upp mig från NRJ Sverige där jag arbetade som Webbproducent, sålde alla mina ägodelar, flyttade ut från husbåten jag bott på i tre år, startade eget företag för mina sista pengar och drog till Bali i oktober med målet att bli en Digital Nomad. Med det menas att arbeta platsoberoende genom olika digitala verktyg som dator, telefon osv.

Min vän Ambar njuter av husbåtslivet.

Just nu är jag i Costa Rica, Santa Teresa, där jag arbetar med att starta upp flertalet projekt och få igång frilansandet, samtidigt som jag driver Youtube-Kanalen @SandyStadelmann. Min kanal startade i samband med @Respodden som är ett antal podd och vloggavsnitt där jag reste halva jorden runt själv för att dokumentera mina upplevelser. Mitt mål med projektet var att uppmuntra andra unga till att våga resa själva, men det blev en metafor till något större än så – att våga i livet!

Vloggar i Kenya.

Jag har verkligen ingen aning om vad, när och hur saker kommer att bli. Men då jag gärna vill fortsätta arbeta på resande fot ett tag till kan jag inte komma med ”jag tar tag i min hälsa/träna/kost igen efter semestern” för jag ÄR ju typ på ”semester”. Min blogg kommer därför att handla om hur jag tar hand om min kropp & själ på resande fot 🙂 Vem här ÄLSKAR flygplansmaten liksom??

Kommentera gärna inlägget med frågor och önskningar om kommande inlägg! Jag skulle bli jätteglad!

För hejsan: contact@sandystadelmann.com

Här en trailer som jag publicerad på kanalen nyligen, den sammanfattar ovan rätt bra <3

PS. Glad alla hjärtans dag finisar!

Kärlek,
Sandy

 

4 kommentarer
  1. Vad roligt det ska bli att följa din blogg, har följt dig på Instagram ett tag och nyligen börjat kolla dina videos och du ger väldigt mkt inspiration! Tack verkligen,
    Kram

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras